Лікування целюліту. Секрети ідеальної фігури
(044) 280-1162
(068) 610-2020
КИЇВ, КЛОВСЬКИЙ УЗВІЗ, 11

95% жінок мають целюліт. Випробувано багато різних методів лікування: дієти, вправи, креми, сауна, масаж, але він все одно залишився. Чому?


Перш за все потрібно розуміти, що від целюліту страждають не тільки повні жінки - від нього страждають навіть худі жінки. І навпаки не всі повні мають целюліт.


Целюліт - це перш за все, проблема способу життя. Мала рухливість, велика кількість напівфабрикатів, штучний замінник цукру, ароматизатори, барвники і консерванти які вживаються нами, а також стреси, забруднення навколишнього середовища, куріння - фактори, які впливають на стан нашого тіла.


У чому різниця між целюлітом і жиром?


Целюліт дійсно є жиром, але це не звичайна жирова тканина, а така що видозмінилася в результаті деяких розладів організму.

Розташування жирових відкладень на нашому тілі залежить від статі, генетичної структури, способу життя і гормонального балансу.

Жир - чудово ізолює тканину. Він дозволяє нам зберігати тепло і оберігає від пошкоджень такі чутливі органи, як нирки, серце, печінку і легені. Більш того, він затримує в своїх клітинах, хімічні речовини, пестициди та інші шкідливі елементи, що містяться в продуктах харчування та воді. Жир грає також важливу роль в засвоєнні розчинних в жирах вітамінів А, D, E і K.

Однак надлишок жиру в їжі може бути шкідливий. Він зберігається в жирових клітинах, з яких складається жирова тканина. Ми закладаємо жирові клітини ще в дитинстві і ранній юності, але після того як вони з'явилися, позбутися від них практично не можливо. Все що ми можемо зробити - це тільки зменшити їх обсяг, але ніяк не кількість.


Жінки намагаються зменшити кількість жиру, за рахунок виснажливих дієт. Але чим довше жінки дотримуються дієти, тим більше ваги набирають при відновленні нормального режиму харчування. І чим більше циклів втрати-набору ваги проходять жінки, тим все більш товщі стають стегна, сідниці і знову набирають вагу.


Розвиток целюліту не залежить від кількості жиру, а сприяє цьому пошкодження жирової тканини!

Недостатність кровопостачання тканин, незадовільний відтік рідини в середині тканин, через вени і лімфатичну систему!


Завдяки комплексу процедур "Легке схуднення", який включає процедури пресотерапії, міостімуляції і лимфодренажного масажу, можливо:

  • поліпшити обмін речовин
  • поліпшити клітинний метаболізм
  • підвищити функціонування лімфатичної системи
  • зняти напругу в м'язах
  • В результаті відновлюється нормальне функціонування клітин і тканин організму, підвищується кровопостачання і своєчасно видаляються продукти їх життєдіяльності.


    Курс "Легке схуднення" - повертає радість життя!